Alimentació / Entrevistes

[Entrevista] “La proteïna vegetal té un alt valor biològic, però en necessitem un volum més alt”

MARTA GUILLÉN i MARTA ANDREU.- El passat dimecres l’equip d’hortikupa vam poder entrevistar en David Gasol, nutricionista especialtzat en veganisme, a la seva consulta de Barcelona. Va estudiar nutricionisme a la Universitat Ramon Llull, però tal i com ell ens va explicar, la seva inquietud pel veganisme va néixer arrel del tractament superficial que es feia del tema a classe. Així doncs va decidir ampliar la seva formació amb cursos, també a l’estranger, com per exemple a Estats Units.

Amb ell vam poder xerrar sobre diversos temes que engloben tant la dieta vegana com altres temes del bloc com vindrien a ser els horts urbans. Ens va trencar tots els mites sobre la manca de nutrients que pot provocar una dieta vegana, insistint en que l’únic dèficit d’una alimentació ben portada és el de la vitamina B12. També ens va explicar les bases per seguir una bona dieta vegana i vam parlar d’aquesta alimentació aplicada als nens.

Vam parlar també dels preus de l’alimentació ecològica, i tal i com hem mencionat, també vam tractar el tema dels horts urbans, una gran idea segons en David per tal de poder cultivar el nostre propi menjar, saber què mengem i ajudar a no contaminar el planeta.

Anuncis

One thought on “[Entrevista] “La proteïna vegetal té un alt valor biològic, però en necessitem un volum més alt”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s