Alimentació

L’Ateneu Llibertari Palomar organitza un menjador popular vegetarià

SONY DSCMARTA ANDREU.- L‘Ateneu Llibertari Palomar, situat al carrer Coroleu 82, ha organitzat avui dia 5 de març un menjador popular vegetarià com cada dijous. El menjador rep el nom de El Quilombo, posat per un noi argentí que el va fundar fa quatre anys, el mateix temps que fa que es va crear l’Ateneu. El menjador es celebra dos cops per setmana, els dimecres i dijous, tot i que en el primer cas és vegà i en el segon vegetarià.

És un menjador popular perquè és molt barat, val dos euros i mig, ja que o compren o reciclen el menjar que no venen les botigues del barri, traient les parts dels aliments que no estiguin en bones condicions. Tothom pot participar i venir a dinar, només cal apuntar-se a una llista per tal que es pugui planificar el menú la setmana anterior. Si alguna persona té dificultats per pagar s’aplica una llista i i paguen a principi de mes quan cobrin. Hi ha una persona encarregada de cuinar i altres que ajuden. Normalment hi participen bastantes persones, entre 10 i 20, tot i que avui no eren més de 10 persones.

Avui el menú del menjador era estofat de soja texturitzada amb verdures i tomaquet, amanida per acompanyar i per postres un pastís de poma.

SONY DSC

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s