Receptes Express

[ReceptaExpress] Com fer arròs amb llet vegà?

10523785_10204835467981258_4909960012979155113_nIngredients:

– 1 litre de llet vegetal

-125 grams d’arròs aprox.

-Canyella en branca

– Canyella en pols

– Pell d’una llimona

– Una mica de sucre i sal

   Preparació:

11025221_10204835521182588_3292920834263052907_n 1. Primer s’ha de pelar una llimona de tal manera que només agafem la part groga de la pell ja que la part blanca és molt amarga.

 2. Agafes una cassola i poses la llet vegetal a bullir durant cinc minuts a foc lent amb la canyella en branca, partida en dos o tres trossos, i la pell de la llimona netejada. També afegeix una mica de sal.

3. Afegeix l’arròs i a foc lent el deixes coure fins que el gra quedi tou. Mentrestant ves removent. Si et quedes sense brou caldo afegeix més llet calenta. Quan l’arròs comenci a fer-se posa una mica de sucre (al teu gust) i barreja-ho bé.

4. Ja tenim llest l’arròs, serveix-lo i posa-hi una mica de canyella en  pols.

Bon profit!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s