Alimentació

El bar Ovella Negra acull la XXV edició de la Fira Vegana

12812_10204811529702816_6140327818486710969_nMARTA ANDREU.- Avui dia 22 de febrer ha tingut lloc la vint-i-cinquena edició de la Fira Vegana a l’Ovella Negra, un bar situat al carrer de les Sitges de Barcelona. La fira, que fa dos anys que es celebra, està organitzada per diferents projectes vegans com per exemple Comida Vegana BCN, VeggieAnimals, Mamá Natura o Over Your Skin, que s’ajunten un cop al mes per presentar la fira en diferents espais privats. El seu objectiu, tal i com ha explicat una de les components de Comida Vegana BCN és comercialitzar productes lliures d’explotació animal. Però a part d’això la fira pretén apropar a la ciutadania el veganisme, tant amb la Fira com amb projeccions o xerrades que es fan a vegades en aquesta.

La Fira Vegana ofereix productes vegans artesanals fets pels mateixos productors a un preu molt assequible. Entre els productes que avui oferien hi havia menjar com lassanyes, pizzes o pastissos, sabons, roba, complements, textos i altres materials de difusió.Un altre dels participants, en Roberto, creador de Over Your Skin, un projecte de serigrafia pro alliberació animal que estampa tot tipus de articles, tant roba com clauers, pins, o llibretes amb dissenys sobre veganisme, feminisme o anti racisme. Roberto ha explicat que en altres edicions també han participat projectes per a animals, tot i que en aquesta ocasió no ho han fet.

La fira és completament autogestionada, sense patrocinis ni finançadors, tot està fet i gestionat per les mateixes persones que participen i cuinen. La valoració de la fira és positiva ja que el número de participants i de consumidors cada any va en augment.

Anuncis

2 thoughts on “El bar Ovella Negra acull la XXV edició de la Fira Vegana

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s