Alimentació / Moviment Okupa

L’Ateneu l’Entrebanc acull un taller de llets vegetals dins de les jornades “Deixant Petjada”

llet 3MARTA GUILLÉN.- L’Ateneu l’Entrebanc, situat al carrer Compte d’Urgell 98, va realitzar el 18 de febrer a les 18:30 de la tarda un taller de llets vegetals. Aquest taller es troba dins de les jornades animalistes “Deixant Petjada” de l’Assemblea Llibertària UB Raval, que es van presentar el dilluns.

En el taller, dirigit per en Paolo, es van preparar dos tipus diferents de llet: per una banda, d’arrós i per l’altra de soja. Els assistents del taller van poder aprendre a preparar aquestes begudes de manera molt fàcil i a més, mentre esperaven que la llet es fes, compartien experiències i receptes entre ells. En acabar el taller, es van poder degustar les llets que s’havien preparat.

Si voleu saber com es preparen aquestes llets vegetals, aquí ho teniu:

llet 2Llet d’arròs: Posem l’arròs a bollir en aigua, molt importalletnt respectar les proporcions: per cada 50g d’arròs, un litre d’aigua. Hem de deixar que l’arròs es faci més del compte, i quan el tenim fet, hem de passar-ho tot per la batedora. Per acabar, ho passem tot per un colador i ja tenim la llet!

Llet de soja: Seguim els mateixos pasos que per preparar la llet d’arròs, però amb unes altres proporcions: per cada 100g de soja, un litre d’aigua.

Molt important! No llenceu el que queda al colador. Amb aquesta pasta es poden fer dolços en el cas de l’arròs, i hummus i altres receptes salades amb la soja.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s