Receptes Express

[ReceptaExpress] Com fer hummus?


L’hummus és una pasta de cigrons feta a base de suc de llimona, tahini i oli, poguent-se afegir diferents ingredients segons la variant local. És un plat molt popular a tot l’Orient Mitjà, inclosos Israel, el Líban, Palestina, Turquia, Grècia, Síria, Armènia i Xipre, però el fet de ser tan popular fa que tingui maneres d’elaborar-se molt diferents. Sembla que el seu origen és l’Antic Egipte, tot i que la seva elaboració era molt diferent a l’actual, que es sol servir amb peces de pa. Nosaltres us presentem una recepta senzilla i original, apunteu!

·400 grams de cigronsDSC_1348

·1/2 llimona

·Salsa tahini (sèsam torrat, oli i aigua)

·Julivert, comí molt i pebre vermell.

·Oli d’oliva i sal

·Aigua

Els passos són senzills: tenir els cigrons ben nets i barrejar-ho tot a un bol amb una batedora de braç normal i corrent, afegint l’aigua justa fins que quedi una espècia de paté cremós i espès segons el gust de cadascun! Tot i que actualment podem trobar-ho als supermercats preparat, és més senzill i ràpid fer-ho a casa, a més d’econòmic. Es pot servir amb les espècies decorant i acompanyat amb qualsevol pa que tinguem a mà. Nosaltres ens hem atrevit a intentar-ho i aquí teniu el resultat, una recepta vegana molt fàcil de fer. Bon profit!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s