Horts

L’empresa Núñez i Navarro porta a judici a una vintena d’hortolans okupes

JAVI PUJOL– Segons TV3, una vintena de jubilats i parats van ser cridats a judici el dimecres 21 de gener per ocupar il·legalment un solar abandonat al barri de Porta, a Nou Barris. El projecte, situat  al carrer de la Maladeta, ha consistit en fer-hi una sèrie d’horts urbans que s’han anat conservant durant 8 anys. Segons els veïns, s’ha donat vida a un espai que era “un femer ple de runes i rates”.

Núñez y Navarro ha estat qui ha efectuat la querella, tot i que els “okupes” no s’han presentat a judici. L’empresa és un dels tres propietaris del solar, però ha estat l’única en denunciar els hortolans, exigint-lis que abandonin l’espai i que es facin càrrec de les despeses, que pujen a quasi 300.000 euros. Els encausats esperen la resposta de l’Ajuntament, qui els ha donat recolzament des d’un principi, i esperen que el districte habiliti l’espai com a zona verda o equipament públic.

Fonts:

Els Matins de TV3

BTV Notícies

Anuncis

2 thoughts on “L’empresa Núñez i Navarro porta a judici a una vintena d’hortolans okupes

    • Buenas, nuestro proyecto trata de cubrir todas las actividades sobre alimentación autosuficiente y de horticultura que se llevan a cabo dentro del movimiento okupa de Barcelona! Gracias por el interés!!! 🙂

      M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s